Zdroj: http://ha-ha.tode.cz/tabor-t52-2.turnus/6.den-16.7.2015-mars  •  Vydáno: 16.7.2015 11:38  •  Autor: Hana Žaludová

6. den 16.7.2015 Mars

6. den 16.7.2015 Mars

Den na Marsu začal probuzením do slunečného a teplého dne. Dnes zažijeme soutěž s názvem "podpisovka" a po obědě odlétáme kosmickou lodí KAROSA I.  a KAROSA II. na návštěvu do Planetária v Brně. A večer se těšíme na táborák.

Den šestý:

Dnešní den byl plný zážitků. Ranní rozcvička nám pomohla se pořádně probudit po dobré snídani. Dopolední podpisovka s názvem "Pořadí planet" byla zajímavá a vyhrálo ji družstvo Titáni. Po této soutěži jsme se ochladili v bazénu a pak jsme spěchali na dřívější oběd. Bylo vynikající kuře na paprice s těstovinami a posádky si chodily přidávat. Odpoledne přistály na základně dvě vesmírné rakety - KAROSA I. a KAROSA II, které byly připarveny pro odvoz všech posádek na výlet. Členové posádek se usadili a připoutali a rakety odstartovaly směr KH (Kraví Hora v Brně). Cílem naší cesty byla návštěva Planetária. Cestou se o cestující staraly sličné stevardky. Návštěva Planetária byla zahájena pořadem Zázračné hvězdy a Orientací na obloze. Cestou zpět si mnoho cestujících zdřímlo, aby mohli po příjezdu plni sil skočit do bazénu. Večerní nástup byl tentokrát u táboráku a všichni jsme si opekli špekáčky. Zítra nás čeká Saturn a jeho sportovní hry. Dobrou noc.

Strava pro vesmírné dobrodruhy:
snídaně: chléb s paštikovou pomazánkou
oběd: květáková polévka, kuře na paprice a těstoviny
svačina: raženky s máslem a salámem, jablko
večeře: krupicová kaše
večeře II: špekáčky a pečivo


Soutěž to byla těžká a náročná...


Hra podpisovka.


Podpisovka byla zajímavá...


Podpisovka...


Cesta KAROSA I.


Sličná stevardka...


Hlavní sál Planetária...


Program nás bavil...


Vestibul s obrázky...


Příprava na odjezd z Brna...


Koupání...


...po výletě...