Kategorie: Tábor T27

6.den

I dali jsme dnes kuchařům volno a vydali se do přírody kuchtit sami. Business ovládl zámek i podzámčí. Každý chce pro sebe a svůj rod získat co nejvíce...

Šlechtická strava na úterý 28.8.2012
snídaně: rohlík s vajíčkovou pomazánkou, čaj
oběd: gulášová polévka, čínská pánev, rýže
svačina: chleba se sýrovou pomazánkou, jablko
večeře: krupicová kaše, opékání špekáčků

Dali jmse dnes kuchařům volno a vyzkoušeli si jaké to je vařit v přírodě. U studánky Bezdýnky jsme si uvařili gulášovou polévku. Každé rodině samozřejmě nejvíc chutnala ta, co si sami navařili. Odborná porota ochutnala vzorky a vítězem se stala polévka rodiny Mušketýrů.Jakub Klein oslavil dnes své 12. narozeniny a tak jsme mu popřáli a zazpívali. Děkujeme mamince Kleinové za rolády, které nám všem poslala.  Business ovládl zámek i podzámčí. Každý přibytek měl otevřít živnost na které by se dalo vydělat. Otvírala se kadeřnictví , kosmetické salony, masáže, čištění bot, obchody. Mohli jsme se zrelaxovat ve welness centru pana Fouska nebo navštívit chatku hrůzy. Obchod šel a tak jsme si vydělali. Další místa na mapě máme jisté, ta se pomalu začíná zaplňovat. Odpoledne jsme si užívali v místním aquaparku. K večeru jsme připravili oheň a večer jmse za zvuku kytary opékali špekáčky. Nocí se ozývaly výkřiky z lesa..... Stezka odvahy je tady!

Míchám skoro jako profesionálka, Polreich by čučel.

Tak co do té polévky ještě přidat?

Erikovi polévka moc chutnala i když byla trochu víc peprná.

Kotlík je téměř prázdný, taková to byla dobrota.

Jakub Klein slaví své 12. narozeniny.

Relaxujeme u bazénu.

Bitva o loď.

Mapa se už začíná pěkně plnit.

Opékáme špekáčky.

Teď je nám ještě do smíchu, ale co až budem sami v lese?


Vydáno: 28.8.2012 23:11 | 
Přečteno: 505x

 | Hodnocení:

Komentáře rss

Přidat komentář >

Nebyly přidány žádné komentáře.

Náhodná fotografie

nonpub_60.jpg